Conferința ”Politicile publice europene din perspectiva dezvoltării tehnologiei informației și comunicațiilor”

Asociația Română de Relații Internaționale și Studii Europene (ARRISE)/ ECSA România, a organizat in data de 21 octombrie 2016 Conferința ”Politicile publice europene din perspectiva dezvoltării tehnologiei informației și comunicații”. Aceasta s-a desfasurat la sediul SNSPA, din Bulevardul Expoziției, nr. 30A, începând cu orele 10.00, Sala nr. 4, parter.
Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ”MINERVA”, implementat de către ARRISE în parteneriat cu SNSPA – Departamentul pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, si cu sprijinul Asociației pentru Dezvoltarea Evaluării din România - ADER.
Proiectul a abordat problematica integrării componentei tehnologiei informației și comunicațiilor la nivelul politicilor publice sectoriale din spațiul european, ca principal catalizator al creșterii competitivității și dezvoltării economice și stimularea coeziunii sociale. Prin implementarea acestui proiect se dorește a se prezenta un model de bună practică, de parteneriat între mediul privat, mediul universitar și de cercetare din țara noastră, precum și mediul public guvernamental. Cercetarea aplicată la nivelul facultăților de profil, pe dimensiunea analizării și formulării politicilor publice, poate facilita elaborarea unor politici publice, programe și proiecte care să accelereze implementarea unor tehnologii și capacități TIC în România și să contribuie, astfel, decisiv la competitivitatea economiei naționale în general.

Agenda

Invitatie

img_4636img_4640img_4647

img_4652img_4653-1